Quiche cu Salami de curcan

  • Quiche cu Salami de curcan
Timp de preparare cca 30 Minute

Quiche cu Salami de curcan

Ingrediente pentru aproximativ 4 portii

1 pachet de salam Zimbo de curcan (150 g)
1 pachet de aluat de foietaj proaspat –  nu congelat (aproximativ 275 g)
500 g spanac congelat
crema de brânza 175g
1 catel de usturoi
Sare, ardei iute, nucsoara

Intindeti foetajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si intepati aluatul din loc in loc cu o furculita. Se toaca usturoiul fin. Se decongeleaza spanacul si lasa sa se scurga. Se amesteca spanacul cu crema de brânza, se condimenteaza cu sare, ardei iute, nucsoara si usturoi. Apoi asezati si intindeti amestecul din crema de branza cu  spanac peste aluat si  coaceti timp de aproximativ 15 minute la 180 ° C. Feliile  de salam curcan sa prajesc  încet într-o tigaie la foc mediu fara a folosi grasime(ulei). chips-uri Salami se taie în sferturi si aranja pe tarta spanac.