Calitatea – pe Zimbo te poti baza

Calitatea este pentru noi o chestiune ce tine chiar de suflet. Incepand cu procurearea materiei prime, continuand cu productia si ambalarea, Zimbo isi pune amprenta la standardele cele mai inalte pe produse si pe procesul lor de fabricatie.
Procesul incepe cu o atenta, meticuloasa selectie si permanenta supraveghere si control a furnizorilor, atat pentru carne cat si pentru condimente.
Zimbo impune cele mai inalte standarde si in ceea ce priveste igiena si siguranta in toate procesele de productie.
Toate normele si standardele de calitate sunt controlate si confirmate de companii de audit independente.
Acestea se supervizeaza prin sigiliul calitatii si sigurantei (QS), al sistemului de siguranta HACCP si al standardului international al sigurantei alimentelor (IFS ). Toate capacitatile noastre de productie sunt certificate conform acestor standarde si depasesc frecvent chiar si cele mai stricte cerinte ale autoritatilor de verificare.
Aceeasi calitate superioara se regaseste si la ambalajele produselor noastre. Acestea sunt concepute pentru a pastra aroma si prospetimea produselor, astfel ca preparatele noastre au intotdeauna un gust proaspat si savoare atunci cand sunt consumate.
Atat sistemul de depozitare cat si cel de transport si distributie sunt controlate si monitorizate foarte riguros, pentru a evita intreruperea ‘’lantului de frig’’ (pastrarea constanta a temperaturii optime) si a ajunge in siguranta la destinatie.