Carnati Thuringer cu salata de varza germana (dulce acrisoara)

  • Carnati Thuringer cu salata de varza germana (dulce acrisoara)
Timp de preparare cca 10 Minute

Carnati Thuringer cu salata de varza germana (dulce acrisoara)

1 pachet cârnați Zimbo (6 bucăți)
600 g de varză alba
1 linguriță de sare, piper
80 g zahar
100 ml de ulei
100 ml de otet de vin alb
2 linguri chimen
1 legatura de ridichi
Muștar

Se spala varza si ridichi si lasa sa se usuce. Varza se taie in sferturi , iar apoi se marunteste in în fâsii ( se rade). Din ridichi se folosesc doar radacinile. Se fierbe otetul si uleiul cu chimen, sare, zahar, piper si se toarna peste varza. Se amesteca bine si se lasa sa se odihneasca timp de 2 ore apoi se scurge lichidul ramas. Cârnatii se prajesc pe gratar pe ambele parti si servesc cu salata de varza, ridichi si mustar.