Carnati thuringer cu sos de chives / frunze de ceapa verde si mustar

  • Carnati thuringer cu sos de chives / frunze de ceapa verde si mustar
Timp de preparare cca 35 Minute

Carnati thuringer cu sos de chives / frunze de ceapa verde si mustar

Ingrediente pentru aproximativ 4 portii

1 pachet Zimbo carnati Turinger
1 lingurita seminte de mustar
1 lingurita seminte de ceapa neagra
1 lingura ulei de gatit
300 g ceapa
100g zahar brun
100 ml de otet de vin alb
1 lingura mustar

Se curata ceapa, se taie în jumatate si se toaca în fâsii subtiri. Se amesteca seminte de mustar si seminte de ceapa  neagra si se prajesc in ulei incins (pâna când încep sa sara). Adaugati ceapa si fierbeti inca 5 minute. Se stinge cu otet, se adauga zaharul brun si se lasa totul ca sa fiarba mult timp pâna când aprope se deshidrateaza complet. Se adauga mustar la final si lasati sosul chutney se raceasca. Cârnatii se prajesc la gratar si apoi se servesc cu sosul chutney.