Salata de sunca cu ridichi si salate frunze

  • Salata de sunca cu ridichi si salate frunze

Salata de sunca cu ridichi si salate frunze

Ingrediente pentru 4 portii

300g Sunca praga premium sau Sunca Praga de curcan
170g branza alba sau cascaval Emmentaler
1 legatura ridichi
6 castraveciori murati
1 punga Salata Eisberg Mixta Romana
1 punga Salata Eisberg Endivia Mix
4 linguri otet balsamic
4 linguri ulei masline
2 lingurite mustar cu boabe Dijon
2 lingurite zahar
Sare
Piper
1 legatura arpagic verde

Mod de preparare:
Sunca si branza se taie in fasii subtiri. Se spala salatele, se usuca si se taie fasii. Se amesteca otetul, uleiul, mustarul si zaharul cu telul. Se potriveste de sare si piper. Se amesteca salata, legumele, sunca si branza cu dressingul. Arpagicul se taie inele si se presara peste salata.