Salata de sunca cu ridichi si salate frunze
Salata de sunca cu ridichi si salate frunze
Ingrediente pentru 4 portii
300g Sunca praga premium sau Sunca Praga de curcan |
170g branza alba sau cascaval Emmentaler |
1 legatura ridichi |
6 castraveciori murati |
1 punga Salata Eisberg Mixta Romana |
1 punga Salata Eisberg Endivia Mix |
4 linguri otet balsamic |
4 linguri ulei masline |
2 lingurite mustar cu boabe Dijon |
2 lingurite zahar |
Sare |
Piper |
1 legatura arpagic verde |
Mod de preparare:
Sunca si branza se taie in fasii subtiri. Se spala salatele, se usuca si se taie fasii. Se amesteca otetul, uleiul, mustarul si zaharul cu telul. Se potriveste de sare si piper. Se amesteca salata, legumele, sunca si branza cu dressingul. Arpagicul se taie inele si se presara peste salata.