Toast cu sparanghel si Sunca praga premium

  • Toast cu sparanghel si Sunca praga premium
Timp de preparare cca 30 Minute

Toast cu sparanghel si Sunca praga premium

Ingrediente pentru 4 portii

 1 pachet Zimbo Sunca Praga Premium
250 g sparanghel alb sau verde
1/2 buchet asmatui
3 felii de pâine prajita
2 oua
50 g parmezan ras
4 linguri de unt

Sparanghelul curatat si cu capetele tijelor taiate se fierbe în apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scurge, se usuca si se taie în diagonala în trei bucati egale si se lasa în apa rece. Se aleg frunulite de asmatui, se pun deoparte unele pentru decorare si restul se marinteste. Pe fiecare felie de sunca se presara asmatui tocat si apoi se formeaza un rulou. Apoi, spargeti oualele, puneti într-un castron si amestecati – le. Feliile de pâine se impart in  patru triunghiuri, se dau prin ou si se presara parmezan. Se încalzeste untul într-o tigaie de teflon si se parjesc feliile de pâine la foc mediu-mic cate 2 la 3 minute pe fiecare parte, pâna devingalben auriu. Pe triungiurile de paine rumenite se aseaza cate 2 crengute de sparangel si cate un rulou de Sunca, si apoi se decoreaza cu asmatui pastrat pentru decor.