Tortilla cu sunca taraneasca cu piper

  • Tortilla cu sunca taraneasca cu piper
Timp de preparare cca 20 Minute

Tortilla cu sunca taraneasca cu piper

Ingrediente pentru aproximativ 4 portii

1 pachet Zimbo Sunca cu Piper 100g
2 rosii
100 g ceapa murata in otet balsamic
200 g ruccola
4 tortilla (Wrap)
4 linguri de crema de branza proaspata
4 linguri pesto cu rosii
30 g branza Peccorino

Se spala rosiile, se taie in sferturi, se scot semintele si apoi se taie în cuburi mici. Se scurge ceapa din otetul balsamic si se taie în felii. Se spala rucola, îndepartati tulpinile si de lasa la uscat.

Incalziti tortilla pentru câteva secunde în cuptorul cu microunde sau într-o tigaie, pentru a putea fi rulata.

Fiecare  tortilla se unge cu o lingura de crema de branza si rosii pesto intr-un strat subtire, se pune cate o felie de Zimbo sunca cu piper, apui se presara cateva cubulete de rosii, feliute de ceapa si rucola. La final radeti branza Peccorino, apoise ruleaza strans, se taie pe jumatete si se serveste invelta in hartie cerata.